Meistä – ohjelmistoalan blogistamme

Meista – ohjelmistoalan blogistamme - Meistä – ohjelmistoalan blogistamme

Tervetuloa ohjelmistoalan blogiimme! Pyrimme aikakauslehtimäiseen otteeseen, jossa viihde ja tieto kulkevat käsi kädessä. Tämä blogi käsittelee laadukkaita ja suosittuja ohjelmistoja, vaativaa ohjelmistokehittelyä, monipuolista ohjelmistotuotantoa, alan mielenkiintoisia ja suosittuja konferensseja sekä inspiroivia esityksiä, aiheeseen liittyviä ajankohtaisia uutisia, arvosteluja ja erilaisten suosittujen ohjelmistojen ominaisuuksia.

Kerromme lukijoillemme myös kuinka ja mistä erilaisia ohjelmistoja voi ladata turvallisesti. Blogimme lähestyy aihetta erityisesti taloudellisesta tulokulmasta käsin ja luvassa onkin myös taloudellisia vinkkejä, joiden avulla alan toimija voi säästää rahaa!

Säästä rahaa vinkeillämme

Meista – ohjelmistoalan blogistamme 1 - Meistä – ohjelmistoalan blogistamme

Ohjelmistokehitystyö ei ole halpaa lystiä ja jossakin kohtaa suurta projektia saattaakin tulla vastaan joko säästämisen tai lisärahan tarve. Tällöin hyvät vinkit ovat tarpeen. Löydät blogistamme esimerkiksi vertaislainoja käsittelevän mielenkiintoisen artikkelin, joka kannattaa lukea, jos perinteisestä pankkilainasta poikkeava tapa lainata projektillesi rahaa kiinnostaa sinua.

Jos olet sellaisessa tilanteessa, että olet ehtinyt ottaa lainaa melko huolettomasti useammalta luotonantajalta ja haluaisit nyt vakauttaa taloudellista tilannettasi, kannattaa harkita yhdistelylainan hakemista. Perehdy aiheeseen syvemmin yhdistelylainoja käsittelevän artikkelimme avulla!

Älä missaa alan parhaita konferensseja

Meista – ohjelmistoalan blogistamme 2 - Meistä – ohjelmistoalan blogistamme

Tutustutamme lukijamme myös alan parhaisiin konferensseihin, joiden antia ei kannata missata. Opit aihetta käsittelevän artikkelimme avulla, mistä TACAS-, ESOP-, FASE- ja FoSSaCS-konferenssit ovat saaneet nimensä ja millaisia asioita näissä konferensseissa käsitellään.

Monilla alan suosituimmilla konferensseilla onkin jo vuosikymmenten perinteet! Konferensseissa käyminen tai niiden seuraaminen kannattaa paitsi tiedon saamisen kannalta, myös siksi, että konferensseissa voi tavata samasta aiheesta kiinnostuneita vertaisia ja päästä vaihtamaan heidän kanssaan ajatuksia. Konferenssit voivat tarjota myös upeaa inspiraatiota, joka on tarpeen tällä hektisellä ja luovalla alalla.