Mistä voin ladata ohjelmistoja?

Ohjelmistoaiheisia lisaresursseja ja tietoa - Mistä voin ladata ohjelmistoja?

Voit ladata erilaisia ohjelmistoja hyvin monenlaisilta sivustoilta, mutta App Store ja Google Play ovat kenties kaikista suosituimmat vaihtoehdot. Valinta näiden kahden välillä riippuu puhtaasti siitä, onko käytössäsi Applen laite vai Android.

App Store tutuksi

Mista voin ladata ohjelmistoja 2 - Mistä voin ladata ohjelmistoja?

App Store on yksi tunnetuimmista sovelluskaupoista, eikä ihme, sillä se on toiminut alalla jo reilun vuosikymmenen. Se tarjoaa sovelluksia Applen laitteisiin. App Store tunnetaan luotettavana ja turvallisena paikkana löytää ja ladata markkinoiden uusimpia sovelluksia.

App Storesta löytyy upeaa viihdettä ja elämyksiä samalla, kun App Store pitää huolta tarjoamiensa sovellusten sisältö-, tietoturva ja yksityisyysvaatimuksista. App Storen valikoimista löytyy melkein 2 miljoonaa erilaista sovellusta, joten sen valikoimissa on mistä valita!

App Storessa voit tehdä upeita löytöjä. Voit esimerkiksi löytää sen kautta hyödyllisiä ja inspiroivia tarinoita, jotka valaisevat päivääsi. Löydät App Storesta jopa kokonaisia kokoelmia, joita päivitetään päivittäin.

App Storesta löytyy kymmeniä tuhansia tarinoita ja niitä lisätään sovelluskauppaan jatkuvasti. Jos sinusta tuntuu vaikealta löytää näin laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivia sovelluksia ja tarinoita, voit tutustua myös sinulle poimittuihin asiantuntijoiden valintoihin. Voit löytää niiden joukosta helmiä!

Google Play tutuksi

Mista voin ladata ohjelmistoja 1 - Mistä voin ladata ohjelmistoja?

Google Playn omistaa, kuten sen nimestäkin saattaa arvata, Google. Ensimmäisen kerran Googlen sisältöpalvelu julkaistiin 23.10.2008 ja sillä on suljettu lisenssi. Palvelu tarjoaa digitaalista sisältöä Android-mobiililaitteille.

Google Playsta voi ostaa monenlaista viihdettä, kuten lehtiä, kirjoja, elokuvia ja musiikkia. Erilaisia vaihtoehtoja löytyy miljoonia eli valinnanvara ei lopu ihan heti kesken! Osa Google Playn sovelluksista on maksuttomia, mutta osa on ostettavissa maksua vastaan. Maksuttomia sovelluksia voi ladata missä tahansa, mutta maksullisia sovelluksia voi hankkia 135 valtiossa.

Ladattavien sovellusten määrä on noussut kiihtyvään tahtiin. Vuoden 2009 joulukuussa palvelusta löytyi ladattavissa olevia sovelluksia vain 16 000 kappaletta. Seuraavan vuoden lokakuussa ladattavien sovellusten määrä oli 100 000 ja vuoden 2011 joulukuussa jo 400 000. Vuoden 2017 joulukuussa määrä oli kohonnut jo 3 500 000 ladattavaan sovellukseen!