Ohjelmistoaiheisia lisäresursseja ja -tietoa

Mista voin ladata ohjelmistoja - Ohjelmistoaiheisia lisäresursseja ja -tietoa

Löydät tästä artikkelista hyödyllisiä ja mielenkiintoisia ohjelmistoaiheisia lisäresursseja ja tiedonlähteitä. Toivomme, että ne auttavat syventämään aihepiiriin liittyvää tietouttasi ja inspiroivat sinua kehittämään jatkuvasti itseäsi. Ohjelmistoala on jatkuvassa muutoksessa, joten on tärkeää seurata ajankohtaisia lähteitä pysyäkseen tiedon aallonharjalla!

TM-lehti

TM- eli Tekniikan Maailma -lehti on hyvä ja ajankohtainen tietopaketti sinulle, joka etsit tekniikkaan liittyvää tietoa tiiviissä ja mielenkiintoisessa paketissa. TM-lehden voi tilata myös suoraan kotiin tai sitä voi lukea näppärästi digimuodossa.

Digimuodossa TM-lehti maksaa ainoastaan 14,90 euroa kuukaudessa normaalihinnalla ja ensimmäisen jakson saa tällä hetkellä viidellä eurolla yhdeksi kuukaudeksi. Näin pikkurahalla pääset mielenkiintoisten digitaalisten artikkeleiden äärelle juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii!

Tekniikan maailmaan pureutuvasta lehdestä löytyy esimerkiksi erittäin mielenkiintoinen raportti Telegram-pikaviestipalvelusta. Tätä pilvipohjaista pikaviestipalvelua käyttää jo yli 500 miljoonaa käyttäjää ja se on myös rikollisten suosiossa.

Tämä piirre on huolestuttava ja tarjoaa palveluiden kehittäjille kinkkisen pähkinän purtavaksi! Osa TM-lehden artikkeleista on kirjoitettu pilke silmäkulmassa, sillä joukosta löytyy esimerkiksi juttu hurjaksi ennustukseksi tituleeratusta aiheesta – nimittäin siitä, että 1970-luvulla ennustettiin tietokoneen mahtuvan jonakin päivänä ihan työpöydälle! Löydät lehden monipuoliset ja inspiroivat kotisivut osoitteesta tekniikanmaailma.fi.

Mikrobitti-lehti

Mikrobitti-lehti tarjoaa mielenkiintoista luettavaa tekniikasta kiinnostuneelle lukijalle. Lehdessä vertaillaan esimerkiksi wifi-laajentimia ja tutkitaan, kuinka kotiin on mahdollista saada entistä parempi verkkoyhteys.

Lehdessä povataan myös tietokoneen ja ihmisen yhteen liittämisen olevan entistä lähempänä ja tähän liittyen Elon Muskin perustaman aivosiruyrityksen kerrotaan etsivän itselleen johtajaa.

Bitcoin on yksi lehden mielenkiintoisista teemoista, joka kiinnostaa erityisesti talousaiheisista jutuista innostunutta lukijaa. Löydät lehden monipuoliset kotisivut osoitteesta mikrobitti.fi.